ODMOR U

Koruškoj

Markantne planine, raspostranjene šume, predivna jezera i atraktivna priroda u kombinaciji sa najrazličitijim mogućnostima bavljenja sportom i opuštanja, te neviđeno gostoprimstvo, čine Korušku izuzetnim mestom za odmor. Kako u letnjim, tako i u zimskim mesecima. Ovde su mir i avanturizam na jedan svojstven način međusobno isprepleteni!

DOŽIVITE

Leto

Uklopiti se u prirodu, pronaći samog sebe ili istražiti granice svojih mogućnosti. Koruška vam nudi optimalne uslove za odmor prepun varijacija. Nezavisno od toga da li ovaj fascinirajući planinski svet želite istražiti pešaćenjem, biciklom, na konju, iz vazduha ili na vodi, ovde se svakom pruža prilika da na svoj sopstven način doživi i iskusi prirodu. Raznolikost pejsaža je jedinstvena u Evropi. Markantne planine, žarko zelene šume i doline, i topla svetlucajuća jezera, sa bistrom vodom koja se može piti, nude vam se na jednom dlanu. Ovde je zabranjeno dosađivati se! Doživljaj je naime potpun, bili vi maldi ili stari. Razni vrtovi sa penjalicama, parkovi sa mogućnošću istraživanja i (planinska)igrališta u stanju su svakoga da zamore, tako da se uveče sa osećajem ispunjenosti i zadovoljstva uvuče u postelju.

DOŽIVITE

Zimu

Skjanje po perfektno pripremljenim stazama, bordanje, pešačenje cipelama za sneg ili predivna zimska šetnja po svežem snegu. Zimski ugođaj u raju za zimske sportove zvanom Koruška zagarantovan je svima, mladima, starima, početnicima i iskusnim sportistima! A šta mislite o romantičnoj vožnji u saonicama kroz očaravajuće zimske krajolike…?